Mistral Advocaten. Helder.
Mistral Advocaten uit Woerden is hét eigentijdse advocatenkantoor van Midden-Nederland. Mistral Advocaten is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders kan én moet. Onze werkwijze, onze prijsstelling en ons advies = Helder.

Woerden & Het Groene Hart
Vanuit Woerden, Hoofdstad van het Groene Hart, staan de advocaten van Mistral Advocaten altijd paraat voor de ondernemer. Ook overheden (waaronder veel gemeenten) weten Mistal Advocaten te vinden. Door haar centrale ligging langs de A12 (op nog geen 10 minuten van Utrecht), is Woerden een ideale uitvalsbasis. Naast Woerden, komen veel van onze cliënten komen uit Alphen aan de Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Nieuwkoop, Oudewater, De Ronde Venen (o.a. Mijdrecht), Utrecht en Waddinxveen.

Netwerk
Mistral Advocaten werkt veel samen met specialisten uit haar netwerk. Gespecialiseerde accountants, consultant, experts en fiscalisten die de werkwijze van Mistral Advocaten delen. Samen staan zij klaar om de cliënten van Mistral Advocaten optimaal te bedienen; veelal op basis van een vaste prijs. Ook over de grens is Mistral Advocaten succesvol. Dankzij een uitgebreid netwerk van buitenlandse collega’s kunnen wij ook over de landsgrenzen uw belangen behartigen.

Werkwijze
Mistral Advocaten werkt anders. Na een kosteloze kennismaking en intake doen wij u een vrijblijvend voorstel. In dit voorstel gaan wij in op de kans van slagen en presenteren wij u een plan van aanpak. Ook doen wij een voorstel voor de planning en de kosten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Onze werkwijze = Helder.

Prijsstelling
Mistral Advocaten werkt bij voorkeur met vaste prijzen. Onze vaste prijzen zijn scherp, omdat wij efficiënt werken en onze overheadkosten laag houden. Onze prijsstelling = Helder.

Advies
Mistral Advocaten adviseert helder en praktisch. Onze adviezen zijn concreet. Wij adviseren in uw taal. Moeilijke juridische termen laten wij achterwege. Ons advies = Helder.