Mistral Incasso

U levert en gaat voor 100% klanttevredenheid. U verwacht vervolgens betaling. Niets is dan zo frustrerend als niet betalende klanten. Mistral Advocaten zorgt voor de incasso.

Het hebben van een vordering is één, betaald krijgen een tweede. Anders dan veel collega’s, neemt Mistral Advocaten vanaf dag één contact op met uw debiteur. Ook gaandeweg het incassotraject wordt de vinger aan de pols gehouden. Verstoppen helpt dan niet meer. Zo ligt uw factuur bovenop de stapel en kan uw debiteur niet anders dan betalen.

Lukt het niet om buiten de rechter om betaling af te dwingen, dan kan een procedure noodzakelijk zijn. Echter, wat heeft u aan een vonnis, wanneer uw debiteur geen verhaal biedt? Een verhaalsonderzoek maakt standaard onderdeel uit van het plan. Ook wordt altijd onderzocht of er aanleiding is om de bestuurder(s) privé aan te pakken. Met een scherpe insteek zorgt Mistral Advocaten voor betaling.

Mistral Advocaten werkt intensief samen met Orie Gerechtsdeurwaarder. Onze vaste deurwaarder denkt pro-actief mee en is buitengewoon effectief en creatief als het op de executie van uw vonnis aankomt.

Voorkomen is beter dan genezen. Dit gezegde geldt ook hier. Mistral Advocaten adviseert u graag over uw debiteurenmanagement. Wellicht bestaan er alternatieve scenario’s voor het verkleinen van uw debiteurenrisico’s?

Of het nu gaat om de incasso van uw vordering, het voeren van een gerechtelijke procedure of advies over een doeltreffend debiteurenbeheer; bij Mistral Advocaten uit Woerden bent u aan het juiste adres.

Voorbeelden:

Verhaalsonderzoeken
Aanmaningen
Sommaties
Beslaglegging
Dagvaarding
Executie
Faillissementsaanvraag
Bestuurdersaansprakelijkheid
Debiteurenbeheer
Factoring