Mistral Ondernemen

Ondernemen, het zit u in het bloed. Ondernemen betekent risico’s nemen en kansen grijpen. Verder gaan waar anderen stoppen. Dat vraagt om lef en een partner die met u meedenkt. Mistral Advocaten is die sparring partner.

Mistral Advocaten is er exclusief voor de ondernemer. Voor iedere uitdaging bestaat een aanpak en voor ieder probleem een oplossing. De advocaten van Mistral Advocaten zorgen voor de juiste koers.

Bloeien en groeien, dat is waar u naar streeft. Door juridische valkuilen te omzeilen en risico’s juridisch af te dekken, zorgt Mistral Advocaten ervoor dat u uw zakelijke doelstellingen bereikt. Soms draagt een overname of het afstoten van een bedrijfsonderdeel hieraan bij. Mistral Advocaten staat dan voor u klaar. Met een zorgvuldige due dilligence worden de risico’s én kansen in kaart gebracht. Met uitgekiende contracten worden uw belangen geborgd.

Ondernemen gaat met vallen en opstaan. Ook ondernemers in financieel zwaar weer kunnen op Mistral Advocaten rekenen. De specialisten van Mistral Advocaten hebben ervaring als curator en weten als geen ander wat de do’s en dont’s zijn. Na een inventarisatie van de financiële problemen (vaak in samenwerking met een accountant) wordt een plan opgesteld. Veelal is het om deze manier mogelijk een faillissement te voorkomen.

U gaat voor 100% klanttevredenheid. U verwacht vervolgens uiteraard wel dat uw klant uw factuur betaalt. Wanneer dit laatste uitblijft, zorgt Mistral Advocaten voor de incasso van uw vordering. Doelgericht en snel.

Schade is vervelend. Of u nu schade heeft geleden of schade heeft veroorzaakt, een vlotte en efficiënte afwikkeling is van groot belang. Zo kunt u snel weer verder met ondernemen.

Bij Mistral Advocaten bent u als ondernemer aan het juiste adres.

Voorbeelden:

Fusies en overnames
Overnameovereenkomsten, SPA’s en ASPA’s
Non-disclosure agreements
Samenwerkingsovereenkomsten
VOF-contracten
Joint venture
Aandeelhoudersgeschillen
Geschillen met leveranciers of afnemers
Distributieovereenkomsten
Financiering en zekerheden