Mistral Personeel

Goed en gemotiveerd personeel is van levensbelang. U onderneemt en uw mensen klaren de klus. Dat gaat nooit vanzelf. Mistral Advocaten kent de uitdagingen en staat u bij.

Het vinden van personeel is een uitdaging. Maar als u dan die ene kandidaat hebt gevonden… wat dan? Welke arbeidsvoorwaarden en spelregels zijn marktconform en passend? Is er sprake van een CAO? Mistral Advocaten adviseert.

of laat leidt dit tot problemen. Het arbeidsrecht is namelijk heel dynamisch. Het is daarom van het grootste belang dat uw arbeidsovereenkomsten juridisch up-to-date zijn. Ook het hebben van een op maat gesneden personeelshandboek kan veel problemen voorkomen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Mistral Advocaten zorgt ervoor.

Onwerkbare situatie of reorganisatie? Afscheid nemen van personeel is nooit leuk. Wel soms absoluut noodzakelijk. Mistral Advocaten zorgt voor een snel en (kosten-)efficiënt afscheid.

Personeel of voormalige medewerkers die zich niet aan de afspraken houden? Denk aan non-concurrentie, relatie- en geheimhoudingsafspraken. Mistral Advocaten dwingt nakoming af en verhaalt de geleden schade.

Werkt u samen met ZZP-ers? Mistral Advocaten kent de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties van binnen en buiten en zorgt ervoor dat opdrachtgever en opdrachtnemer niet met onaangename verrassingen geconfronteerd worden.

Of het nu gaat om advies over arbeidsvoorwaarden, het opstellen van een arbeidsovereenkomst of het begeleiden van een ontslag; bij Mistral Advocaten uit Woerden bent u aan het juiste adres.

Voorbeelden:

Arbeidsovereenkomst
Ontslag
Wet Werk en Zekerheid
Transitievergoeding
Ziekte en arbeidsongeschiktheid
Reorganisatie
Overgang van onderneming
Detachering
Freelance
ZZP’ers
Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA)
Loonvorderingen
Vaststellingsovereenkomst