Mistral Schade

Of u nu schade heeft geleden of heeft veroorzaakt; een vlotte en efficiënte afwikkeling is van groot belang. Zo kunt u snel weer verder hetgeen u het liefste doet; ondernemen. Mistral Advocaten helpt u snel weer op weg.

Mistral Advocaten is specialist op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Slachtoffer of veroorzaker? Mistral Advocaten stelt uw rechten veilig en uw belangen voorop. Is het niet mogelijk om buiten de rechter om een oplossing te bereiken? Dan kan een procedure noodzakelijk zijn. De jarenlange proceservaring van de specialisten van Mistral Advocaten komt dan goed van pas.

Schade is er in alle vormen en maten. Ook de oorzaak en de omvang verschilt van geval tot geval. Ieder dossier begint met een onderzoek naar de oorzaak en in het kaart brengen van de omvang. Hierbij maakt Mistral Advocaten gebruik van experts uit haar netwerk. Na afronding van dit onderzoek volgt een plan. Wie is waarvoor aansprakelijk? Is het mogelijk (een deel van de) schade op een derde te verhalen? Hierna volgt actie.

Is er sprake van een verzekeraar? Dan neemt Mistral Advocaten het voortouw en zal zij met de verzekeraar in onderhandeling treden. Net zolang tot uw rechten en belangen voorop staan.

Schade en overeenkomsten horen bij elkaar. Zo is het heel goed mogelijk aansprakelijkheidsrisico’s te beperken of geheel uit te sluiten. De uitvoerige ervaring van Mistral Advocaten met commerciële contracten wordt voor u ingezet.

Of het nu gaat om het verhalen van geleden schade of het afweren van schadeclaims; bij Mistral Advocaten uit Woerden bent u aan het juiste adres.

Voorbeelden:

Schadebegroting
Verhaalsonderzoek
Schadevordering
Verweer tegen schadeclaims
Afwikkeling bedrijfsschade
Afwikkeling persoonlijke schade
Letselschade