Wij werken o.a. voor:

  Ateq Nederland

  “Dankzij de ondersteuning van Mistral Advocaten is ons debiteurenbeheer nog eenvoudiger geworden.”

  Avant groep

  “Björn en Toine hebben ons bij meerdere zaken en overnametrajecten op deskundige en succesvolle wijze bijgestaan. Zij zijn betrouwbaar, vakbekwaam, betrokken en hebben altijd aandacht voor details. Kortom een fijne samenwerking en wij bevelen Mistral Advocaten van harte aan.”

  Coffee First

  “Wij ervaren Toine als een echte go-getter, die recht op zijn doel afgaat. Hij denkt met de ondernemers mee en nog belangrijker: hij denkt vooruit. Toine is een prettig persoon, met een gezonde dosis humor.”

  Element Offices

  Element Offices

  “Er wordt deskundig meegedacht op juridisch vlak, waarbij de kennis en expertise van Björn en Toine van toegevoegde waarde is. Een breed scala aan formele documenten zijn geprofessionaliseerd, zoals beheerovereenkomsten, dienstcontracten, incassobrieven en de concernstructuur. Mistral Advocaten heeft bijgedragen aan deze professionaliseringsslag op juridisch vlak.

  Bedankt voor deze fijne samenwerking als ondersteunend partner!”

  Holmris B8

  “Mistral reageert altijd snel en to-the-point. Ze hebben een nuchtere kijk op zaken en zijn prettig in de omgang.”

  Parts Supply WorldWide B.V.

  “PSW laat zich naar volle tevredenheid bijstaan door het team van Mistral Advocaten. Ze zijn zeer betrokken en toegewijd aan hun klanten. Vanwege de persoonlijke en “laagdrempelige” aanpak i.c.m. de efficiënte werkwijze van Mistral Advocaten, betrekken wij ze bij alle juridische vraagstukken van ons bedrijf. Onze complimenten!”

  Radix en Veerman B.V.

  “Wij ervaren Mistral advocaten als ondernemende en doortastende professionals die ook ons ondersteunen in het aangaan van diverse soorten overeenkomsten en geschillen die bij bouwactiviteiten kunnen ontstaan. Daarbij ervaren wij adequate juridische kennis om mogelijk risico’s van onze activiteiten zoveel mogelijk te beperken.”

  Transportcentrale Rotterdam

  “Wij werken inmiddels 2 jaar met Mistral Advocaten samen. Toine heeft ons begeleid bij de overname. Daarnaast ontzorgt hij ons met onze overeenkomsten en lastige incassozaken.”

  VDH Vastgoedmanagement

  “In Björn hebben wij een sparringpartner die perfect bij ons aansluit, hij is transparant in zijn werkwijze, communiceert snel en open, heeft oog voor de menselijke en de maatschappelijke kanten en beschikt over de juiste inhoudelijke kennis van ons vakgebied.”

  Vios Vastgoed

  “Björn heeft veel kennis van vastgoed. Met zijn expertise zorgen wij voor goede overeenkomsten. Wanneer een (huur)overeenkomst niet nagekomen wordt, helpt hij ons met het incasseren van de huurtermijnen en staat hij ons in het proces van het begin tot het einde bij.”