Bouwen is van niets naar iets. Vastgoed is het resultaat. Wij kennen de branche. Wij bouwen mee. Van arbitrageprocedure tot zoneringsdiscussie; bij Mistral Advocaten uit Woerden bent u aan het juiste adres.

Onze klanten zijn aannemers, installatiebedrijven en projectontwikkelaars. Ook gemeenten, verhuurders, architecten, bouwadviseurs en ingenieurs weten ons te vinden.

Bouwen is meer dan stenen stapelen. Opdrachtgever, aannemer en overheid moeten samenwerken. Alleen zo wordt het project een succes. De belangen lopen soms synchroon, maar vaker uiteen. Het is een uitdaging dit krachtenveld te regisseren. Mistral Advocaten beheerst deze kunst.

Niemand zit niet te wachten op discussies. Heldere overeenkomsten zijn de oplossing. Alleen op die manier wordt het doel bereikt: een probleemloze oplevering. Wij stellen de benodigde overeenkomsten op.

Alleen juridische kennis volstaat niet. Een bredere blik is noodzakelijk. Daarom werken wij nauw samen met een vast team van projectmanagers, bouwkundigen en fiscalisten. Samen bereiken wij meer.

Geschil? Een buitengerechtelijke oplossing heeft de voorkeur. Lukt dat niet, dan is de rechter of de Raad van Arbitrage voor de Bouw aan zet. De proceservaring van Mistral Advocaten komt dan goed van pas.

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met het bestuursrecht en vergunningen. Wij kennen de spelregels en loodsen u erdoorheen. Ook overheden (waaronder gemeenten) en ondernemers in de publieke sector zijn daarom bij ons aan het juiste adres.

Kennismaken?

Nieuwsgierig? Wij leren u graag kennen.