Afspraak is afspraak. Een helder uitgangspunt. Met onze contracten staat u 1-0 voor. Van algemene voorwaarden tot zwarte lijst, uw contracten kennen voor Mistral Advocaten uit Woerden geen geheimen.

U maakt afspraken. Wij leggen ze vast. Helder en eenvoudig. Mistral Advocaten stelt alle mogelijke commerciƫle contracten op.

Overeenkomsten moeten aansluiten. Op uw bedrijf en op uw werkwijze. Voordat wij gaan schrijven verdiepen wij ons daarin. Zo garanderen wij iedere keer weer een perfect fit.

Helder. Daar houden wij van. Wie, wat, hoe en waarom. Vragen die wij beantwoorden. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Wel zo prettig.

Eenvoud. Kort, maar krachtig. Helder taalgebruik. No-nonsense. Voor Mistral Advocaten is dat heel normaal.

Algemene voorwaarden. De spreekwoordelijke kleine lettertjes. Niet sexy, wel belangrijk. Risico’s vermijden en kansen verzilveren. Dat is waar het om gaat. Onze algemene voorwaarden maken het waar.

Afspraak is afspraak. Toch? De praktijk is vaak weerbarstig. Bij wanprestatie, laat Mistral Advocaten het er niet bij zitten. Een plan, pressie en zonodig een procedure. Zo bereikt Mistral Advocaten uw doel.

Kennismaken?

Nieuwsgierig? Wij leren u graag kennen.