Ondernemen is kansen zien en risico’s nemen. Wij kennen de puzzel. Wij lossen hem op. Van aandelentransactie tot zekerheden, bij Mistral Advocaten uit Woerden is uw zaak in goede handen.

Ondernemen. Dat vraagt om lef en een sparringpartner. U heeft die lef. Mistral Advocaten is die sparringpartner.

Wij werken met name voor ondernemers in de bouw, techniek en vastgoed. Wij kennen uw branche en spreken dezelfde taal. Dat praat wel zo makkelijk.

Groei en bloei. Dat is uw doel. Wij de juridische uitdagingen. U de ruimte om te ondernemen. Zo gaan we samen voor uw doel.

Overnemen of herstructureren? Wij staan voor u klaar. Plan, due diligence, onderhandelen en uiteindelijk een contract. Moeilijker is het niet. Moeilijker maakt Mistral Advocaten het niet.

Last van tegenwind? Ook dan zijn wij er voor u. Financiële problemen zijn er om op te lossen. Wij bieden u weer perspectief.

U gaat voor 100% klanttevredenheid. Wel zo fijn als uw klant dan ook betaalt. Blijft dat achterwege? Dan zorgt Mistral Advocaten voor incasso. Snel en efficiënt. Niet alleen binnen, maar ook buiten Nederland. Ons lidmaatschap van EuroCollectNet, een internationaal netwerk van gespecialiseerde advocaten, komt dan goed van pas.

Kennismaken?

Nieuwsgierig? Wij leren u graag kennen.