Mistral Advocaten, Woerden

Mistral Advocaten is in 2013 -door Björn van Eijk en Toine Hitzert- opgericht vanuit de overtuiging dat de advocatuur anders moet. In 2015 heeft Mistral Advocaten haar team uitgebreid met een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat. Daarnaast werkt Mistral Advocaten samen met office-manager Gonne-Marieke Kroon-Lamers en gerechtsdeurwaarder Machlon Orie. Wij stellen iedereen graag aan u voor.

Mr. Björn van Eijk

Björn is vasthoudend, duidelijk en recht door zee. Specialist op het gebied van vastgoed, contracten en aansprakelijkheidsrecht.

Björn heeft ruime ervaring met het opstellen van complexe vastgoedcontracten. Denk hierbij aan bouwcontracten, huur- en exploitatieovereenkomsten. Ook commerciële contracten en algemene voorwaarden kennen voor hem geen geheimen. Zijn uitvoerige kennis van het aansprakelijkheidsrecht komt hierbij goed van pas.

Hij is een procesadvocaat pur sang. Of het nu gaat om procedures bij de burgerlijke rechter, Raad van State óf de Raad van Arbitrage voor de Bouw; met Björn aan uw zijde bent u verzekerd van een optimale procesbijstand.

Tot zijn klantenkring behoren o.a. gemeenten en grote bouw- en exploitatiebedrijven. Ook sportbedrijven en uiteenlopende ondernemers uit het MKB adviseert hij veelvuldig.

Björn is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van Stichting Kunstencentrum Het Klooster en lid van de Raad van Advies van WoerdenSport.

Buiten werktijd is Björn fanatiek wielrenner en tenorsaxofonist.

Björn: 06 – 5171 6418
Vind mij op LinkedIn

Mr. Toine Hitzert

Toine is een gedreven advocaat en specialist op het gebied van het ondernemingsrecht en contracten. Nieuwsgierig en vasthoudend zijn twee termen die hem kenmerken.

Toine begeleidt spraakmakende overnames en fusies. Daarnaast stelt hij uiteenlopende commerciële contracten en algemene voorwaarden op. Altijd met oog voor detail en de specifieke situatie van de betrokken ondernemer. Toine is een fanatieke procesadvocaat met uitvoerige kennis van het beslag- en executierecht. Tot slot publiceert hij regelmatig in vaktijdschriften.

Tot zijn klantenkring behoren onder meer gemeenten, grote bouwbedrijven en MKB-ondernemingen uit diverse branches.

Toine is (vanaf 1/1/2016) voorzitter van ZOOOM, hét ZZP Collectief van Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. ZOOOM behartigt de belangen van haar leden en organiseert informatieve bijeenkomsten. Daarnaast is hij voorzitter van het Platform Ondernemersverenigingen Woerden. Dit platform verenigt de Woerdense ondernemersverenigingen en is dé sparring partner van de gemeente Woerden.

Buiten werktijd houdt Toine zich bezig met kiten, zwemmen en zeilen.

Toine: 06 – 4683 2444
Vind mij op LinkedIn

Mr. Hanneke Mauritz

Meer informatie volgt.

Hanneke: 06 – 8182 0277
Vind mij op LinkedIn

Machlon

Mr. Machlon Orie

Machlon van Orie Gerechtsdeurwaarders en Adviseurs is de vaste deurwaarder en incasso-partner van Mistral Advocaten.

Samen met Mistral Advocaten, zorgt Machlon ervoor dat uw debiteur alsnog netjes betaalt. Wanneer een sommatie niet meer helpt, kan beslag worden gelegd.

Als gerechtsdeurwaarder beschikt Machlon over de middelen, kennis en ervaring om gerechtelijk vonnis efficiënt en effectief te executeren. Het verrichten van een diepgravend verhaalsonderzoek kan daarbij helpen. Ook voor grensoverschrijdende kwesties is Machlon absoluut de juiste partner.

Machlon: 033 – 737 0407
Vind mij op LinkedIn

Gonne-Marieke

Gonne-Marieke Kroon-Lamers

Gonne-Marieke van Uw Officemanager.NL verzorgt het office management van Mistral Advocaten.

Gonne-Marieke zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt. Dankzij de ondersteuning van Gonne-Marieke kunnen de advocaten van Mistral Advocaten zich concentreren op hun cliënten.

In haar vrije tijd is Gonne-Marieke een fanatiek hardloopster.

Gonne-Marieke: 06 – 4159 4806
Vind mij op LinkedIn